Premiär

Negerhora. Min vän MB visar lycklig den språkliga bugg som nästlat sig in i Ericssons sms-avdelning under vår flytt mot Windy city. Det är förövrigt blåshålet som är skådeplats för den här bloggen som är en berättelse om ett gäng vänner, deras ovänner, vin, kvinnor och sång. Välkommen!

 

Tillbaka i Windy city. Nu är vi åter på plats i den mellanstora sossehåla där vi pluggar, det känns oroväckande bra. Så bra att min halvnamne Johnny Banana tyckte att vi skulle ha en välkomstskiva hemma hos honom. Taget. Smörgåsjesus, Laserormen och MB var på plats och Mr Banana själv satt i datorcockpiten och spelade hårdrock på allt annat än pratbar volym. The good ol' days. Saker och ting verkade jävligt lovande inför kvällens krogcomeback. Smörgåsjesus hade under sommaren snickrat på en ölbong som han utkrävde besiktning av. Det var ett fint bygge även om den inte riktigt levererade den sjuhelvetes upplevelse som konstruktören utlovade. Fint initiativ dock. Senare dök kvinnlig fägring upp i form av en blandning gamla klasskamrater. Allt var trevligt och det dracks, röktes och redogjordes över sommaren däremellan.

Det var bra uppslutning på krogen med överraskande mycket sköna bönor. På tiden. Laserormen bjöd på ett spektakulärt piss-stunt inne på herrarnas när han kissade som en downare med naken underkropp. En sk. Partystarter. Det stökades loss i bra tempo och det var en fin blandning återseenden av gamla polare och kukhäxor. Johnny Banana föredrog tydligen de senare och hängde mest med sitt x. "Söt" och "elak jävla fitta" var några av de blandade omdömena som slängdes om henne från vänskapskretsen. Folk drog lite varstans efteråt men jag och Laserormen hade snappat upp ett nattmacka rykte om vinorgie hemma hos en tjejkompis. Perfekt. Det visade sig vara snicksnack, men taxfree cigg och studentöl räddade tillställningen. På samma efterluva var även ett gammalt ligg som jag testat helikoptern inför. Hon tyckte på den tiden att helikopterstoryn skulle spridas medan jag gärna hade lämnat svingandet till historien. En aning spänd stämning till en början alltså. Det var dock chill med snack om stålverk och efterblivna pojk-/flickvänner så käftsmäll behövde inte utdelas. Jag och Laserormen drog vid fem snåret och kom överens om att gå på föreläsning morgonen därpå. Tjena.

Det ser ut att bli en bra termin.

 

Kärlek och på återläsande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0