Återuppståndelsen

 

Jag skulle vilja ta tillfället i aktern och börja med en revidering. I förra inlägget skrev jag ner Smörgåsjesus som en tråkig runkare. En son på väg att förloras? I helvete. Det är med glädje jag kan konstatera att mellanmålskristus har återuppstått. Vid senaste besöket på lokala universitetskrogen togs han på bar gärning med att halvt äta upp en stackars flicka i ett diskret dansgolvshångel. I vanlig ordning var det sedan invändningar mot stängningsbestämmelserna på lokalen. Johnny Banana klev fram och utlovade husrum för nattamat och summering av aftondansen. Utanför Mr. Banana uppstod dock tumult då en främling visade intresse för att ansluta till efterfesten. Smörgåsjesus talade med vänlig stämma om att shonnen fan inte alls var välkommen in på galej. Killen menade att vår mackprins inte var i position att hålla honom ute i kylan och delade ut en lättare knuff. Det som följde var förmodligen vad Yngwe Malmsteen syftade på när han bedyrade "You released the fucking fury". Vår hjälte plockade fram murbräckan och sen bar det frustande av i full karriär mot den nyskapade fienden. Killen rasade i backen och det blev någon form av fribrottning innan MB kunde stega in och sära på de tu som gått i clinch. Fighten hade setts som en fin skalp för den Smörgåsjesusiska sidan, OM det inte visat sig att killen bodde i huset. Den stackars saten ville alltså inte alls in på sängfösare utan hem och sova i sin lägenhet i samma trappuppgång?

 

Jag är glad att Smörgåsjesus är tillbaka.

 

Jag flydde Windy City ett par dagar för lite rekreation på hemort. När jag åter mötte upp med mina bekanta visade det sig att de tagit igen sig med fyra hektiska dagar präglade av sprit och diskodans. Det är ett knippe sköna rabarber de där.

Veckan hade tagit oss så långt som till lördag och det stod födelsedagsbjudning hos Eileen på kvällsschemat. Presentinköp hade tyvärr förringats någonstans i spritångor och allmän förvirring, sorry E! Trevligt var det i alla fall och extra kul att allas vår Bönan från LKPG:s finests hade anslutit över helgen. Bara en sån sak. Krogen togs senare i besittning, jag vill passa på att ge ett uppskattande tack för det genomtänkta garderobssystemet. Bra tänk där av raketforskarna på O'learys. Blockmongon.

 

Efterkula skulle naturligtvis hållas efter det vanliga stuffandet. Bönan hade snappat upp en kvinnlig kontakt som enligt utsago skulle hålla i en fet skiva. Skitgött tänkte Mr. Bean och hoppade in i taxin. När taxin stannat och dess tillhörande taxameter deklarerade 900 spänn uppenbarade sig problemet med tillställningen. Bönan uppges dock vara nöjd med kvällen så man får väl anta att hans eventuella planer gick i lås. Sweet.

 

För oss som stannade inom länsgränserna tog jag på mig festfixarkavajen och bjöd in till stänkare. Som arrangör kände jag att jag ville krydda med lite underhållning och försökte mig på det gamla partytricket knullgummibaskern. Skolsköterskans kondomer av svenne modell visade sig dock vara svårjobbade och när min vattenskalle sprängt sönder den sjunde kådisen gav jag upp. Det var dem lyxrunken. Tack så jävla mycket spexjocke!

 

När Smörgåsjesus inte är full eller slåss så gillar han att titta på fotboll. Ett trevligt initiativ är därför att han börjat arrangera enklare fotbollskvällar hemma i smörgåsfabriken. Utöver det har veckan varit lugn och stillsam. Jag, MB och Johnny Banana har insett att bra kropp reder inte sig själv och därför införskaffat träningskort. Laserormen har flaggat för oktoberfest senare ikväll där Blondie och Hutten har lovat dyka upp.

Jag tror på en bra kväll.

 

Kärlek

"När jag inte spelar crocket med en tjackhora gillar jag att olla sköldpaddor."

Vad som började med en invit till Smörgåsjesus för fotbollskväll tog en vändning och blommade ut i en charadafton. Den gamla "vuxenleken" är ju en klar varningsflagg på vänskapsbarometern att man inte har så mycket gemensamt längre. Om det är vad som krävs för att Johnny Banana ska krypa på golvet gestaltandes en pilsk labrador så sänker ändå jag min guard. Om jag ska klämma in lite sanning här i bloggen så var det faktiskt rätt skojigt.

 

Kvällens värd beslutade att stanna hemma och spela skinnbanjo med sig själv efter ett par dagars aggressivt spritdrickande. Tönt. Eftersom Blondie slutit upp söderifrån kunde vi ändå ställa upp med en fin femmanna line up. Vi lämnade Smörgåsjesus till sitt och styrde vidare mot Windy Citys "hippa" sportkrog. Blondie hade inget lämpligt ställe att ha sin krogkassa så jag ställde upp och förvarade hennes cash. Perfekt. Vi ska ha ett snack om den försvunna femhundringen senare idag. Fuck. Det var annars attans trevligt med mycket folk och Captain Morgan som temafigur för kvällen.

 

Krogen stänger klockan 02.00 i Windy City, "åt helvete" svor Laserormen och deklarerade att han för kvällen skulle öppna alternativ klubb i Casa del Lasersnake. Uppskattat initiativ givetvis och folk slöt upp med glada miner. Laserormen stod själv för underhållningen med sång och gitarr. Jag tyckte det lät riktigt bra även om artisten själv menade att han inte kunde göra sig själv rättvisa då han var "jävligt packad". Ett tack för en trevlig skiva i alla fall, cred även till dalkullan som ständigt förser oss med cigg och dryckjom. Jag tror fortfarande på en bra termin.

 

Kärlek

Premiär

Negerhora. Min vän MB visar lycklig den språkliga bugg som nästlat sig in i Ericssons sms-avdelning under vår flytt mot Windy city. Det är förövrigt blåshålet som är skådeplats för den här bloggen som är en berättelse om ett gäng vänner, deras ovänner, vin, kvinnor och sång. Välkommen!

 

Tillbaka i Windy city. Nu är vi åter på plats i den mellanstora sossehåla där vi pluggar, det känns oroväckande bra. Så bra att min halvnamne Johnny Banana tyckte att vi skulle ha en välkomstskiva hemma hos honom. Taget. Smörgåsjesus, Laserormen och MB var på plats och Mr Banana själv satt i datorcockpiten och spelade hårdrock på allt annat än pratbar volym. The good ol' days. Saker och ting verkade jävligt lovande inför kvällens krogcomeback. Smörgåsjesus hade under sommaren snickrat på en ölbong som han utkrävde besiktning av. Det var ett fint bygge även om den inte riktigt levererade den sjuhelvetes upplevelse som konstruktören utlovade. Fint initiativ dock. Senare dök kvinnlig fägring upp i form av en blandning gamla klasskamrater. Allt var trevligt och det dracks, röktes och redogjordes över sommaren däremellan.

Det var bra uppslutning på krogen med överraskande mycket sköna bönor. På tiden. Laserormen bjöd på ett spektakulärt piss-stunt inne på herrarnas när han kissade som en downare med naken underkropp. En sk. Partystarter. Det stökades loss i bra tempo och det var en fin blandning återseenden av gamla polare och kukhäxor. Johnny Banana föredrog tydligen de senare och hängde mest med sitt x. "Söt" och "elak jävla fitta" var några av de blandade omdömena som slängdes om henne från vänskapskretsen. Folk drog lite varstans efteråt men jag och Laserormen hade snappat upp ett nattmacka rykte om vinorgie hemma hos en tjejkompis. Perfekt. Det visade sig vara snicksnack, men taxfree cigg och studentöl räddade tillställningen. På samma efterluva var även ett gammalt ligg som jag testat helikoptern inför. Hon tyckte på den tiden att helikopterstoryn skulle spridas medan jag gärna hade lämnat svingandet till historien. En aning spänd stämning till en början alltså. Det var dock chill med snack om stålverk och efterblivna pojk-/flickvänner så käftsmäll behövde inte utdelas. Jag och Laserormen drog vid fem snåret och kom överens om att gå på föreläsning morgonen därpå. Tjena.

Det ser ut att bli en bra termin.

 

Kärlek och på återläsande.


RSS 2.0