Återuppståndelsen

 

Jag skulle vilja ta tillfället i aktern och börja med en revidering. I förra inlägget skrev jag ner Smörgåsjesus som en tråkig runkare. En son på väg att förloras? I helvete. Det är med glädje jag kan konstatera att mellanmålskristus har återuppstått. Vid senaste besöket på lokala universitetskrogen togs han på bar gärning med att halvt äta upp en stackars flicka i ett diskret dansgolvshångel. I vanlig ordning var det sedan invändningar mot stängningsbestämmelserna på lokalen. Johnny Banana klev fram och utlovade husrum för nattamat och summering av aftondansen. Utanför Mr. Banana uppstod dock tumult då en främling visade intresse för att ansluta till efterfesten. Smörgåsjesus talade med vänlig stämma om att shonnen fan inte alls var välkommen in på galej. Killen menade att vår mackprins inte var i position att hålla honom ute i kylan och delade ut en lättare knuff. Det som följde var förmodligen vad Yngwe Malmsteen syftade på när han bedyrade "You released the fucking fury". Vår hjälte plockade fram murbräckan och sen bar det frustande av i full karriär mot den nyskapade fienden. Killen rasade i backen och det blev någon form av fribrottning innan MB kunde stega in och sära på de tu som gått i clinch. Fighten hade setts som en fin skalp för den Smörgåsjesusiska sidan, OM det inte visat sig att killen bodde i huset. Den stackars saten ville alltså inte alls in på sängfösare utan hem och sova i sin lägenhet i samma trappuppgång?

 

Jag är glad att Smörgåsjesus är tillbaka.

 

Jag flydde Windy City ett par dagar för lite rekreation på hemort. När jag åter mötte upp med mina bekanta visade det sig att de tagit igen sig med fyra hektiska dagar präglade av sprit och diskodans. Det är ett knippe sköna rabarber de där.

Veckan hade tagit oss så långt som till lördag och det stod födelsedagsbjudning hos Eileen på kvällsschemat. Presentinköp hade tyvärr förringats någonstans i spritångor och allmän förvirring, sorry E! Trevligt var det i alla fall och extra kul att allas vår Bönan från LKPG:s finests hade anslutit över helgen. Bara en sån sak. Krogen togs senare i besittning, jag vill passa på att ge ett uppskattande tack för det genomtänkta garderobssystemet. Bra tänk där av raketforskarna på O'learys. Blockmongon.

 

Efterkula skulle naturligtvis hållas efter det vanliga stuffandet. Bönan hade snappat upp en kvinnlig kontakt som enligt utsago skulle hålla i en fet skiva. Skitgött tänkte Mr. Bean och hoppade in i taxin. När taxin stannat och dess tillhörande taxameter deklarerade 900 spänn uppenbarade sig problemet med tillställningen. Bönan uppges dock vara nöjd med kvällen så man får väl anta att hans eventuella planer gick i lås. Sweet.

 

För oss som stannade inom länsgränserna tog jag på mig festfixarkavajen och bjöd in till stänkare. Som arrangör kände jag att jag ville krydda med lite underhållning och försökte mig på det gamla partytricket knullgummibaskern. Skolsköterskans kondomer av svenne modell visade sig dock vara svårjobbade och när min vattenskalle sprängt sönder den sjunde kådisen gav jag upp. Det var dem lyxrunken. Tack så jävla mycket spexjocke!

 

När Smörgåsjesus inte är full eller slåss så gillar han att titta på fotboll. Ett trevligt initiativ är därför att han börjat arrangera enklare fotbollskvällar hemma i smörgåsfabriken. Utöver det har veckan varit lugn och stillsam. Jag, MB och Johnny Banana har insett att bra kropp reder inte sig själv och därför införskaffat träningskort. Laserormen har flaggat för oktoberfest senare ikväll där Blondie och Hutten har lovat dyka upp.

Jag tror på en bra kväll.

 

Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0