Sensation

Lurad. Den här gången tänkte jag prova skriva utan att egentligen ha något i minnesbanken att berätta om. Två helger har passerat i sus och dus sedan sist. Under det första veckoslutet klev Laserormen in och befäste titeln som Windy Citys egen Bindefeld med stadiga kalas i dagarna två. Smörgåsjesus var där och kontrollerade att det bongades bärs som det skulle. Johnny Banana klev efter nyuppsupet självförtroende in i trubadurrollen och bjöd på fantasifulla texter. Laserormen släckte rökning förbjuden skylten föredömligt tidigt vilket togs emot med glädje och ryggdunkar. Själv körde jag efter det gamla arbetsplatsmantrat sist in först ut och brände av innan det var för sent.

 

Helg nummer två inleddes med tenta för min del. Jag vill här ta tillfället i akt och flinka in att min föreläsare är en jävla idiot. En avklarad tenta ska ju enligt kutym firas av och efter lite tjat fick jag med mig vapendragare Banana. Smörgåsjesus anslöt och presenterade sitt nyskapade alter ego snyltarn. Den enda skillnaden de två emellan som jag noterade var att snyltarn verkar ha det sämre ställt ekonomiskt än tidigare veckors barlejon Smörgåsjesus. Katalogleken ledde till att Johnny Banana och snyltarn "vann" priser i form av att inhandla mobilsmycken, en telefon och en sk. "relaxtutte". Jag blev själv lottlös. Jättetrist verkligen. MB droppade sen in och deklarerade att han var game på att gå ut och dansa. Vad som hände sen är faktiskt helt ointressant.

 

Lördagen innebar att det var MBs tur att ta över ratten för kvällens beerbus. Han bjöd även på en kulinarisk kanon som lekmännen kallar lasagne. I anslutning till MBs paradvåning hölls det diverse födelsedagsfester. Trevligt. Efter lite ihopgaddning och surr så hade vi fått ihop en stark femma att sticka till krogen med. Jag vet ordvitsar suger pung, men jag är trött så knip. På vägen ned till hjärtat i Windys klubbscen hittade vi en outforskad pärla - Kissgränd. Som namnet förtäljer så är det inget ställe man hänger på i timtal men en våldtäktsgränd som är utmärkt med böcklingarnas regnbågsflagga förtjänar ändå ett omnämnande på Sveriges slöast växande blogg. Vid kön in till innestället plockade MB fram en dittills väl dold namndyslexi vid presentation med J Bananas date. Stor underhållning. Att stå i kö och trängas är inget för ett sällskap av rang så vi drog vidare till ett glassigt ställe som kan liknas vid en Estlandsfärja både vad gäller inredning och klientel. Ett av lokalens dansgolv går i folkmun under namnet klamydiagrottan. Det var ingen kö där. Märkligt. Efter att ha stökat loss ett par timmar bar det av tillbaka till födelsedagskalasen. Cred till födelsedagsbarnen som fortfarande höll igång. På gång var även Laserormen som blottade hud i ett, enligt mig själv, erotiskt laddat, sensuellt svajande. Tack Lasersnake!

 

Utöver nämnda äventyr har vi råkat ut för dålig karma då två saunas kollapsat då vi bastat. Oroväckande. Laserormen har blommat ut som bekantskapskretsens egen karamellkung med en imponerande kreativitet i sötsaksval. Kanelbullens dag firades med dunder och brak som sig bör. På eventkalendern framöver står firande av Johnny Bananas bemärkelsedag vilket medför att Windy City kommer gästas av diverse löst folk. Jag tror på en gemytlig tillställning.

Kärlek               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0